Bliv klogere på hvad vi kan gøre for din virksomhed
Book demo
Menu
Gratis rådgivning
Book demo
services

I trygge hænder

 

- om det er pres fra coronaen eller "bare"  Intranet & SharePoint

For at vi bedst muligt kan hjælpe dig og din virksomhed med den perfekte løsning, har vi eksperter som ved alt om SharePoint, Teams, Yammer og samarbejdsløsninger baseret på Microsoft 365. Vi kender værktøjernes muligheder og begrænsninger ned til mindste detalje, og vi har erfaring med at få integration og grænseflader til andre systemer til at fungere bedst muligt

Covid-19 har resulteret i halve IT-implementeringer for mange virksomheder. Det afføder på sigt store og uhensigtsmæssige konsekvenser for organisationen.

>> Scroll ned for at se videoen

Corona-pandemien kom hurtigt og uventet. Det gjorde alle nødløsningerne også – ikke mindst på IT fronten. Meget af kommunikationen og teamworket flyttede over på nettet og skabte akut behov for nye løsninger og værktøjer.Men halve, forhastede IT-implementeringer er gift for security, compliance og governance. På sigt kan det få uoverskuelige konsekvenser for organisationen. 

Øgede krav til governance
Microsoft 365Teams og SharePoint er fantastiske redskaber til online samarbejde. De er såt tæt integrerede, at oprettelser/ændringer ét sted straks får effekt andre steder i systemet. Det er der heller ingen problemer i, hvis det grundlæggende arbejde med sikkerhed og compliance er gennemført korrekt. Desværre er disse faser meget ofte sprunget over eller udført mangelfuldt – og så multipliceres fejlene på tværs af systemet.   

Brug og deling af data er desuden kontekstafhængig – det betyder bl.a. at sikkerhed/compliance er forskellig ved individuel brug og ved anvendelse i teams eller i organisationen.  

Men hvordan kan du så skabe en sikker IT-baseline og gribe implementeringen af dit nye intranet an for at undgå alle disse faldgruber. Det giver Claus Jarrels fra Pointwork her et velkvalificeret bud på: 

 

   

 

Book din gratis foranalyse lige her. 

  • Få en foranalyse af jeres behov
  • Identificering af det mulige problems omfang
  • Afstemme om der er behov for kommunikation og kanal strategi
  • Vist vejen frem til en sikker og compliant platform
  • Vist rejsen til hvor nemt det er for medarbejderne at bruge

(Værdi DKK 3.500,-). Du får det til DKK 0,-

Book Online Møde

Er du interesseret. Lad os komme igang!

Vi er altid her for at tage imod dine forespørgsler. Mindre såvel som komplekse udfordringer. Vi rådgiver gerne din virksomhed. Og vi står også altid til rådighed med at give svar dig på specifikke spørgsmål.

valo-lux-mobile-iphone