Oprettet 09-01-2018
Af Peter Brinch Larsen


Pointwork er blevet kåret som Gazelle i 2017, takket være den gode indsats fra de dygtige ansatte. Tusind tak for tilliden fra alle vores kunder, vi glæder os til at fortsat hjælpe jer i fremtiden med jeres SharePoint/O365 løsninger, forretningsapplikationer og systemintegrationer.

Derudover har vi i løbet af 2017 fået etableret en ledelsesgruppe bestående af Bernd Rickenberg, Michael Lyng og jeg selv (red: Peter Brinch Larsen). Formålet har været at løfte Pointwork til næste niveau og tilsikre vi ikke er afhængige af individer samt sikre vi er klar til hjælpe flere kunder uden det skal påvirke eksisterende kunder negativt. Derudover skulle det gerne sikre at Pointwork eksisterer i mange år endnu, hvilket giver tryghed hos både ansatte og kunder. 

Generelt må jeg sige, at jeg er meget positiv omkring Pointworks fremtid, og jeg glæder mig utrolig meget til de næste mange år i Pointwork. Hvis nogen er interesseret i at høre mere om vores planer for fremtiden drikker jeg meget gerne en kop kaffe :)