Gratis rådgivning
Book demo
Menu
Gratis rådgivning
Book demo
services

Services

Det er en del af Pointworks fundament at have ekstremt omfattende SharePoint og Office365 viden. Vi kender derfor både SharePoint og Office365 i dybden, dvs. de muligheder, som disse værktøjer rummer, samt hvilke begrænsninger de har. Det betyder også, at vi har stor erfaring med, hvordan integration og grænseflader til andre systemer bringes til at fungere bedst muligt.

Vores kunder er typisk store, danske og internationale virksomheder – bl.a. Novo Nordisk, COWI og NETS. Vi vil være den foretrukne partner, på det vi laver - vi vil udelukkende have tilfredse kunder.

SYSTEMUDVIKLING 

Pointwork er et teknisk konsulenthus baseret på Microsoft teknologier. Derfor er det en naturlig del af Pointworks identitet at have ekstremt omfattende viden om SharePoint og Microsofts Office 365 services. 

INTEGRATIONER

Pointwork har stor erfaring i at skabe integrationer og grænseflader mellem en lang række ERP og forretningssystemer sammen med samarbejdsværktøjer fra Microsoft, såsom SharePoint og Teams. Typiske eksempler på dette er styring af livscyklus for projekt-rum og automatisk styring af rettigheder fra et kildesystem.

SERVICE MANAGEMENT

Vi tager total ansvaret for applikationer inden for vores kompetenceområder. Det kan både være løsninger som Pointwork har udviklet for jer, men kan også være eksisterende forretningskritiske løsninger som I selv eller andre har udviklet, og hvor I gerne vil have os til overtage og at drive Application Management service på løsningen fremadrettet.

 

LØSNINGER

Med udgangspunkt i den erfaring Pointwork har med at levere kundeløsninger, har vi erfaret at nogle behov typisk er meget generiske – Derfor er vi begyndt at tilbyde at levere løsninger der gør det muligt for os, at på kort tid at lave en færdig løsning til nye kunder ved at genbruge de erfaringer vi udviklet.

RÅDGIVNING

Pointwork har både stor ekspertice indenfor sparring og rådgivning i forhold til specifikke Forretnings- og IT problemstillinger, eller som del af jeres Digitale Transformation eller Collaboration behov. Pointwork fungerer også som ”trusted advisor” for flere kunders egne IT-medarbejdere. Det kunne f.eks. være i forhold til egne SharePoint eller Office365 konsulenter, for at at styrke jeres nuværende IT-team og jeres Forretningsudvikling?

TEKNOLOGIER

Pointwork er et teknisk konsulenthus baseret på Microsoft teknologier. Derfor er det en naturlig del af Pointworks identitet at have ekstremt omfattende viden om SharePoint og Microsofts Office 365 services. 
Vi kender teknologierne i dybden, dvs. de muligheder, som bl.a. SharePoint og Office 365 Groups rummer, .
Qua denne dybe teknologi viden, ved vi også, hvornår man i stedet bør udvikle special-løsninger, og hvordan integration og grænseflader til andre systemer udnyttes mest hensigtsmæssigt. 

Systemudvikling

Med vores dybe teknologiske kunnen og erfaring ved vi, hvilke muligheder og begrænsninger, som bl.a. SharePoint og Office 365 har. Vi kender teknologierne i bredden og ved, hvordan integration og grænseflader til andre systemer bringes til at fungere bedst muligt. 

 Brugerne behøver ikke at forholde sig til Governance, da det sker automatisk. Et andet klassisk eksempel er dashboards og portaler hvor vi samler vigtig data fra flere forskellige systemer og gør data tilgængeligt for projektledere og projektdeltagere på projektsites, og derved gør dem i stand til at træffe kvalificerede beslutninger.

Integrationer

Vi har mange praktiske erfaringer med at lave integrationer med en lang række kildesystemer, såsom diverse ERP systemer og Line Of Business applikationer. Herunder er en række af de systemer vi har lavet integrationer med (ikke komplet liste)

 • SharePoint
 • Office 365 (Graph API, Skype API)
 • Active Directory
 • SAP
 • Maconomy
 • Microsoft Dynamics AX, Nav, CRM
 • ProjectWise
 • Timelog
 • E-conomic
 • Planisware
 • Impact

 

Service Management

Service og support
Da både forretningen og IT-løsninger konstant udfordres, ønsker mange af vores kunder, at Pointwork kan servicere og supportere på forskellige områder, så kunderne kan fokusere på deres forretningsmæssige udvikling.

Vi yder derfor i dag service og support på SharePoint servere og på Office 365 løsninger hvor vi har mulighed for at yde support på standard opsætningerne og eventuelle tilpasninger. En af vores ydelser er at proaktivt at rådgive omkring hvad ’ugens’ opdateringer fra Microsoft har af indvirkning for kundens brug af Office 365.

Application Management Service 
Application Management Service er en af vores specialer og vi varetager i dag 2nd line support på en lang række forretningskritiske systemer.

Vores rolle er teknisk vedligehold og videreudvikling af systemet så det løbende bliver tilpasset til forretningens naturlige udvikling. Vi har både Application Management Service på systemer vi selv har udviklet, samt på løsninger som er og systemer som er udviklet af andre leverandører.

Mange af de løsninger vi driver for vores kunder er forretningskritiske løsninger som skal fungere 24/7 for at give den nødvendige værdi til forretningen.

Sådan et samarbejde starter normalt med at vi sammen med kunden definerer en strategi for applikationen, og kigger på hvilken teknologi der er benyttet. Hvis det er baseret på en ældre teknologi laver vi i samarbejde med kunden en plan for hvordan applikationen skal udvikle sig fremadrettet og hvilke dele af applikationen der eventuelt kan udskiftes med standard systemer såsom SharePoint/Office 365 services.

Løsninger

Pointwork har stor ekspertise i at etablere en Collaboration platform på tværs af virksomheden, som gør nemt for medarbejderne at søge i, samt skabe nye dokumenter og informationer til gavn for alle.

Igennem den rette rettigheds- og sikkerhed styring sikrer vi, at Informationen kun deles med relevante interessenter, og denne sikkerhedsstyring kan også medvirke til at give adgang til eksterne interessenter, som f.eks. eksterne projektdeltagere mv., som flere og flere projekter benytter sig af.

Pointwork kan både rådgive omkring strukturering af opsætning og styring af Collaboration og Intranet,  men også stå for den samlede implementering i jeres virksomhed.

Pointwork har også stor erfaring i at rådgive om, samt udvikle Projektportaler som er omdrejningspunktet for Collaboration/vidensdeling og platform for både interne og eksterne partnere. 

Pointwork har også udviklet sin egen Collaboration motor baseret på Microsoft Open-Source, som opretter/vedligeholder projektportaler automatisk via integration til virksomhedens ERP-, CRM eller andet forretningsystem. Den rette sikkerhedsstyring baseret på jeres virksomheds regler er naturligvis også del af dette.

Pointwork Collaboration er en af løsninger vi har til rådighed. Pointworks Collaboration Engine gør det muligt at automatisere og synkronisere oprettelse af elementer i Office 365, samt synkronisering af rettigheder.  

Rådgivning

Pointworks konsulenter har praktisk erfaring med håndtering af udfordringer og løsninger indenfor blandt andet disse områder:

 • Bedre Udnyttelse af Office 365 og tilhørende services
 • Digitalisering Business Process Management
 • Document Management
 • Cloud Transition Collaboration (SharePoint / Office365)
 • Dashboards og Portaler

Teknologier

Vi kan som leverandør tilbyde full stack udvikling – Dvs. fra backend udvikling til frontend udvikling. Vi har dyb viden i .NET udvikling, SQL og Client Side Frameworks. 
Vi deler vores viden aktivt, bl.a. igennem SharePoint Brugergruppen, SharePoint Saturdays og Intrateam events. 
Vi har en dyb passion for vores arbejde og de teknologier vi arbejder med og er derfor altid åbne for at snakke løst og fast omkring teknologierne, hvis du har spørgsmål.

Er du interesseret. Lad os komme igang!

Vi er altid klar til en udfordring, både mindre såvel som komplekse. Vi vil med glæde hjælpe og rådgive din virksomhed med at optimere og digitalisere jeres forretning.

valo-lux-mobile-iphone