Bliv klogere på hvad vi kan gøre for din virksomhed
Book demo
Menu
Gratis rådgivning
Book demo
services

Hos os er du i trygge hænder

For at vi bedst muligt kan hjælpe dig og din virksomhed med den perfekte løsning, har vi eksperter som ved alt om SharePoint og Microsoft 365. Vi kender værktøjernes muligheder og begrænsninger ned til mindste detalje, og vi har erfaring med at få integration og grænseflader til andre systemer til at fungere bedst muligt.

SYSTEMUDVIKLING 

For at sikre, at du får den løsning, som passer perfekt til din virksomhed og jeres behov, har vi tilegnet os en ekstremt omfattende viden om SharePoint. 

INTEGRATIONER

Hvis din virksomhed har brug for at udvikle integrationer samt grænseflader mellem ERP og forretningssystemer med samarbejdsværktøjer fra Microsoft (eks. SharePoint og Teams), så klarer vi også det. 

Typiske eksempler på integrationer kan være styring af livscyklus for projektrum og automatisk styring af rettigheder fra et kildesystem.

SERVICE MANAGEMENT

Spar tid og lad os tage ansvaret for at servicere jeres løsninger. Vi tager totalansvaret for applikationer inden for vores kompetenceområder. Det kan være løsninger, som Pointwork har udviklet for jer, eller eksisterende forretningskritiske løsninger, som I selv eller andre har udviklet. 

LØSNINGER

Hos os kan du få både skræddersyede løsninger og de mere simple generiske løsninger. Nogle behov er mere simple at løse, da de kan ligne løsninger, vi tidligere har udviklet til andre kunder. På den måde sparer du både tid og penge, og du får hverken mere eller mindre, end virksomheden har behov for. 

RÅDGIVNING

Lad os være jeres faste rådgiver inden for specifikke forretnings- og IT-problemstillinger. Med os som rådgiver har I altid en sparringspartner som hjælper jer med at løse eventuelle problemstillinger og dermed undgå fejlbeslutninger mm. 

Pointwork fungerer også som ”trusted advisor” for flere kunders egne IT-medarbejdere. Ved at rådgive vores kunders egne SharePoint eller Office 365 konsulenter kan vi styrke deres nuværende IT-team.

TEKNOLOGIER

Vi er et teknisk konsulenthus baseret på Microsoft-teknologier. Vi kender teknologierne i dybden og har valgt Microsofts teknologier, da vi mener, at de kan anvendes til at løse virksomhedernes problemstillinger på bedste vis. 

Overlad trygt systemudviklingen til os!

Vi kan hjælpe din virksomhed, hvis virksomheden har specielle krav og ønsker til integration af løsninger. Vi er nemlig eksperter på området og kender til systemernes muligheder og begrænsninger. 

Integrationer

Vi har mange praktiske erfaringer med at lave integrationer med en lang række kildesystemer, såsom diverse ERP systemer og Line Of Business applikationer. Herunder er en række af de systemer vi har lavet integrationer med (ikke komplet liste)

 • SharePoint
 • Office 365 (Graph API, Skype API)
 • Active Directory
 • SAP
 • Maconomy
 • Microsoft Dynamics AX, Nav, CRM
 • ProjectWise
 • Timelog
 • E-conomic
 • Planisware
 • Impact

 

Service Management

Service og support
Da både forretningen og IT-løsninger konstant udfordres, ønsker mange af vores kunder, at Pointwork kan servicere og supportere på forskellige områder, så kunderne kan fokusere på deres forretningsmæssige udvikling.

Vi yder derfor i dag service og support på SharePoint servere og på Office 365 løsninger hvor vi har mulighed for at yde support på standard opsætningerne og eventuelle tilpasninger. En af vores ydelser er at proaktivt at rådgive omkring hvad ’ugens’ opdateringer fra Microsoft har af indvirkning for kundens brug af Office 365.

Application Management Service 
Application Management Service er en af vores specialer og vi varetager i dag 2nd line support på en lang række forretningskritiske systemer.

Vores rolle er teknisk vedligehold og videreudvikling af systemet så det løbende bliver tilpasset til forretningens naturlige udvikling. Vi har både Application Management Service på systemer vi selv har udviklet, samt på løsninger som er og systemer som er udviklet af andre leverandører.

Mange af de løsninger vi driver for vores kunder er forretningskritiske løsninger som skal fungere 24/7 for at give den nødvendige værdi til forretningen.

Sådan et samarbejde starter normalt med at vi sammen med kunden definerer en strategi for applikationen, og kigger på hvilken teknologi der er benyttet. Hvis det er baseret på en ældre teknologi laver vi i samarbejde med kunden en plan for hvordan applikationen skal udvikle sig fremadrettet og hvilke dele af applikationen der eventuelt kan udskiftes med standard systemer såsom SharePoint/Office 365 services.

Løsninger

Pointwork har stor ekspertise i at etablere en Collaboration platform på tværs af virksomheden, som gør nemt for medarbejderne at søge i, samt skabe nye dokumenter og informationer til gavn for alle.

Igennem den rette rettigheds- og sikkerhed styring sikrer vi, at Informationen kun deles med relevante interessenter, og denne sikkerhedsstyring kan også medvirke til at give adgang til eksterne interessenter, som f.eks. eksterne projektdeltagere mv., som flere og flere projekter benytter sig af.

Pointwork kan både rådgive omkring strukturering af opsætning og styring af Collaboration og Intranet,  men også stå for den samlede implementering i jeres virksomhed.

Pointwork har også stor erfaring i at rådgive om, samt udvikle Projektportaler som er omdrejningspunktet for Collaboration/vidensdeling og platform for både interne og eksterne partnere. 

Pointwork har også udviklet sin egen Collaboration motor baseret på Microsoft Open-Source, som opretter/vedligeholder projektportaler automatisk via integration til virksomhedens ERP-, CRM eller andet forretningsystem. Den rette sikkerhedsstyring baseret på jeres virksomheds regler er naturligvis også del af dette.

Pointwork Collaboration er en af løsninger vi har til rådighed. Pointworks Collaboration Engine gør det muligt at automatisere og synkronisere oprettelse af elementer i Office 365, samt synkronisering af rettigheder.  

Rådgivning

Pointworks konsulenter har praktisk erfaring med håndtering af udfordringer og løsninger indenfor blandt andet disse områder:

 • Bedre Udnyttelse af Office 365 og tilhørende services
 • Digitalisering Business Process Management
 • Document Management
 • Cloud Transition Collaboration (SharePoint / Office365)
 • Dashboards og Portaler

Teknologier

Vi kan som leverandør tilbyde full stack udvikling – Dvs. fra backend udvikling til frontend udvikling. Vi har dyb viden i .NET udvikling, SQL og Client Side Frameworks. 
Vi deler vores viden aktivt, bl.a. igennem SharePoint Brugergruppen, SharePoint Saturdays og Intrateam events. 
Vi har en dyb passion for vores arbejde og de teknologier vi arbejder med og er derfor altid åbne for at snakke løst og fast omkring teknologierne, hvis du har spørgsmål.

Er du interesseret? Så lad os komme igang!

Har din virksomhed udfordringer, så er du kommet til det rette sted uanset problemets omfang eller kompleksitet. Vi vil med glæde hjælpe og rådgive din virksomhed med at optimere og digitalisere jeres forretning.

valo-lux-mobile-iphone