Service, Support og Application Management

Vi er i Pointwork stærkt drevet af vores værdier, samt at skabe værdi for kunderne. Nogle af vores værdier er holistisk og troværdig – og som en del af de værdier, er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores kunder service, support og vedligehold alt efter hvad der giver værdi og passer til kundernes behov.

Da både Forretningen og IT-løsninger konstant udfordres, ønsker mange af vores kunder, at Pointwork kan servicere og supportere på forskellige områder, så kunderne kan fokusere på deres forretningsmæssige udvikling.

Vi yder derfor i dag service og support på SharePoint servere og på Office 365 løsninger hvor vi har mulighed for at yde support på standard opsætningerne og eventuelle tilpasninger. En af vores ydelser er at proaktivt at rådgive omkring hvad ’ugens’ opdateringer fra Microsoft har af indvirkning for kundens brug af Office 365.

Udover service og support på standard systemer og platforme, har vi også stor erfaring i at tage Total ansvaret for applikationer inden for vores kompetenceområder. Det kan både være løsninger som Pointwork har udviklet for jer, men kan også være eksisterende forretningskritiske løsninger som I selv eller andre har udviklet, og hvor I gerne vil have os til overtage og at drive Application Management service på løsningen fremadrettet.

Image

Application Management Service
Application Management Service er en af vores specialer og vi varetager i dag 2nd line support på en lang række forretningskritiske systemer.

Vores rolle er teknisk vedligehold og videreudvikling af systemet så det løbende bliver tilpasset til forretningens naturlige udvikling. Vi har både Application Management Service på systemer vi selv har udviklet, samt på løsninger som er og systemer som er udviklet af andre leverandører.

Mange af de løsninger vi driver for vores kunder er forretningskritiske løsninger som skal fungere 24/7 for at give den nødvendige værdi til forretningen.

Sådan et samarbejde starter normalt med at vi sammen med kunden definerer en strategi for applikationen, og kigger på hvilken teknologi der er benyttet. Hvis det er baseret på en ældre teknologi laver vi i samarbejde med kunden en plan for hvordan applikationen skal udvikle sig fremadrettet og hvilke dele af applikationen der eventuelt kan udskiftes med standard systemer såsom SharePoint/Office 365 services.